תחבושת לחץ בזמן שבר בעצם המסרק ללא גיבוס

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/09/2017 | 19:40 | מאת: לילי

ברגל ימין ע"פ דופלר אחרון אני סובלת מאי ספיקה לא במסתמים. אני עדיין סובלת מכתם אדום ונפוח שטופל באוגמנטין. כרגע נעלמו הכאבים אך רופא כלי דם אמר שנראה תהליך של ריפוי שייקח זמן לא קצר. לצערי לפני כעשרה ימים מעדתי ויש לי שבר באחת מעצמות המסרק.מאוד קשה לי לגרוב גרב לחץ מספר 2 שהומלץ לי לגרוב במשך היום באותה הרגל. מה עליי לעשות? יש לציין שאני סוכרתית מטופלת באינסולין 30 שנה .בת 57. הסכרת לא מאוזנת. האם ניתן לדעתך להמתין לאיחוי השבר?

20/09/2017 | 12:10 | מאת: חבישת לחץ

אין חובה גרב . אך ניתן לאגוד באגד אלסטי במקום גרב גם יעזור לכאבים בכף הרגל

מנהל פורום כלי דם ורידים