כפות רגליים כהות מורידים?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/09/2017 | 20:06 | מאת: שיראל

שלום רב דר לאימי יש ורידים ברגליים ולא מעט לפני כחודשיים הייתה אצל כירוג לכלי דם לא ביצע בדיקה למעט הסתכלות ואמר שאינו רואה משהו חמור שמתי לב שכפות רגליה של אימי כהות שאלתי אותה אם תמיד היה כך ואמרה שהיא זוכרת שכן מעט מודאגת מצרפת תמונה לעיונך מתנצלת מראש כפות רגליה אינן אסתטיות אבל אודה לתשובתך האם צריך לראות כירוג בדחיפות? תודה מראש על המענה

05/09/2017 | 15:54 | מאת: כיחלון רגליים

איני רואה התמונות אך לפי התאור לא דחוף ניתן לנסות גרב אסלטית ובדיקת כ כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים