וסקוליטיס לא מאובחן שנים, ברגליים.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/08/2017 | 00:28 | מאת: מיכאל

אני בן 89 וסובל כנראה עשרות שנים מוסקוליטיס, שאובחן רק לאחרונה. כבר לא יכול ללכת. האם יש תרופה לדלקת תת-עורית זאת, של כלי דם זעירים? האם ה-antistax באמת עוזר או לפחות מקל על הסבל? האם באמת אין לרפואה מה להציע לסבל זה? כי הרמת רגליים נראית לי כמו כוסות רוח למת.

13/08/2017 | 09:38 | מאת: וסקוליטיס

אם אכן וסקוליטיס אז הטיפול אנטי דלקטי וכדומה ואין טיפול אחר וסקוליטיס לרוב לא גורם לקושי בהליכה אלא אם יש פצעים או דלקות במפרקים אולי כדאי להיבדק על ידי כירוג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים