Cta צילום פיענוח והאם יש, מקום לדחיפו.ת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/07/2017 | 15:20 | מאת: יעל

שלום דוקטור בעלי בן 53 עם טרשת עורקים מפושטת חסימה קצרה כרונית בSMA בעורקי הכסל ללא דפקים במשפעות עם בעיות חסימה ברגליים. עבר אירןע מוחי בזמן אורקינז. Cta בעורק ICA השמאלי פס שטיבו המדוייק אינו ברור האם flap אינטימאלי? אם חלק מפלק מכוייב? לקורלציה עם בדיקת על שמע מכוונת. דר נכבד אשמח אם תוכל להסביר מה פירוש הסי. טי. ושאלה שניה חסימה קצרה כרונית באילו מצבים כדאי לנתח תודה רבה

14/07/2017 | 08:58 | מאת: טרשת

לא ניתן לפרש סתם לפי מה שצינת יש לפנות לבדיקת כירורג כלי דם רצוי במרפאת בית חולים במקום ששלח לביצוע הבדיקה

מנהל פורום כלי דם ורידים