הליכות לחולים עם אי ספיקה עורקית ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/05/2017 | 03:17 | מאת: יוני

האם מומלץ לחולים במצב זה להשתדל לבצע הליכות כל יום? ראיתי באינטרנט כל מיני מאמרים ומחקרים שטוענים שזה נחשב למועיל מאוד, אולי אפילו יותר מהתערבות כירורגית.

19/05/2017 | 12:45 | מאת: הליכה לסובלים מPVD

זה מאוד נכון כ בדיוק כמו הדרישה מחולי לב או השיפור של ספורטאי שמתאנץ על גבול היכולת. רק צריך לודא שאין דפורמציה בכפות רגליים גמו בסוכרת ואס ז הליכה שתגרום לפצעים ונזק לכפות רגליים אסורה . בכל מקרה כוונה להליכה עד לכאב ואז להאט ולהמשיך עוד קצת ולעצור ושוב ללכת

מנהל פורום כלי דם ורידים