תופעות לוואי אומניק / טמסולוסין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/04/2015 | 12:53 | מאת: חי

שלום רב עקב ערמונית מוגדלת התחלתי לפני כחודש וחצי לקחת אומניק. התרופה השפיעה היטב וללא תופעות לוואי.עקב מחסור באומניק ,לוקח מזה כשבועיים טמסולוסין אבל יש לי כעת גודש באף ונזלת שהן תופעות לוואי מוכרות. 1 האם לחזור לאומניק כי אולי בכל זאת יש הבדל קטן בין התרופות? 2 האם תופעת הלוואי תיעלם במשך הזמן או שצריך לחיות איתה? בתודה חי

שלום רב, זה נכון שלעיתים נטילת תרופה גנרית ולא תרופת מקור יכולה לגרום לתופעות לוואי.. אם זה מעיק מאוד הפסק את הטמסולין וחזור לאומניק.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת