ערמונית מוגדלת שפירה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/01/2015 | 13:09 | מאת: אריאל

שאלה לד"ר שירה חתומי:אני בן 58 סובל מערמונית מוגדלת שפירה(כ- 80 סמ"ק / 60 גר )עם מתן שתן תכוף בשעות הלילה (ביום לא במיוחד )ונמצא במעקב רפואי.הומלץ לי לקחת אומניק 0.4 .האם לדעתך זה הפתרון המומלץ בשבילי?האם יש הבדל כלשהו בין :אומניק,טמסולוסין ואומניק אוקאס?מה מביניהם נחשב להכי יעיל או עם פחות תופעות לוואי?

שלום רב, לאור גודלה שדל הערמונית מומלץ לקחת טיפול שמשלב אומניק/טמסולין/קסטראל (שישפרו את זרימת השתן וההתרוקנות) עם אבודרט (שתקטין את הערמונית). ניתן לקחת שתי תרופות או להתשמש בתרופה משולבת בשם דואודרט. כמובן מדובר בתרופות מרשם, בקש זאת מהאורולוג המטפל שלך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת