cialis 5

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/01/2015 | 21:45 | מאת: גדעון

האם באמת עוזר? האם משתלב עם קסטראל ואבודרט? שמעתי שיש בעיה לקחת כשלוקחים אומפרדקס??? דעתך מאד חשובה בנושא כי שמעתי דעות שונות...

שלום רב, סיאליס יומי נחשבת לאופצית טיפול להפרעות מתן השתן בגברים עם הגדלה שפירה של הערמונית וגם לכאלה שסובלים מהפרעות זקפה. בעבודות שהשוו את השימוש בסיאליס לשימוש בטמסולין(אומניק) השפעת התרופות על שיפור מתן השתן היתה זהה. אין בעיה לשלב את הטיפול הזה עם אבודרט. אם ההשפעה זהה אין הכרח לשלב עם אומניק אך במקרה שכן מומלץ להמנע מנטילה בו זמנית של שני הכדורים וליטול כל כדור בהבדל של מס' שעות. בעיון בעלון לצרכן אין התווית נגד לשימוש של סיאליס עם אומפרדקס אבל אם יש לך צרבת או מחלה פפטית יש להזהר בטיפול זה כי עלול להחמיר את התופעות (ע"פ תופעות הלוואי המוכרות של התרופה).

25/01/2015 | 22:01 | מאת: גדעון

תודה על תשובתך המחכימה! שנים קבלתי קסאטראל, לפני כשבועיים נתן לי הרוקח טמסולין במקום ואמר לי "זה קסאטראל" לאחרונה אני סובל מפריחה\אורטיקריה, מתשובתך אני לומד שטמסולין זה אומניק ולא קסקראל?? אולי זה הגורם לתופעה?? לחזור לקסטראל מקורי??

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת