היצרות

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/12/2014 | 18:11 | מאת: שושן

הובחנתי בהיצרות בשופכה האחורית לפני כחצי שנה אחרי בדיקת אורטרגרפיה, קיבלתי הפניה לניתוח של פתיחת ההיצרות, למרות בעיות בהטלת שתן דחיתי עד עכשיו את עשיית הניתוח, בחודש-חודשיים האחרונים יש לי תכיפות במתן שתן ואי נוחות באזור השלפוחית, בדיקת תרבית שתן יצאה שלילית, האם התכיפות והאי נוחות בשלפוחית נגרמים מההיצרות? האם זה שאני דוחה את הניתוח יכול לגרום נזק בלתי הפיך?

שלום רב, היצרות בשופכה עשויה לגרום להפרעה בריקון השתן ואולי זו הסיבה שיש לך את התלונות שאתה מתאר. מומלץ לא לדחות טיפול בהפרעה הזו כדי לא לגרום להחמרה במצב, שעוישה להגרם לאורך זמן באם הריקון אינו תקין.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת