האם DUODART יכול לחסוך ניתוח ערמונית ?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

30/09/2014 | 16:42 | מאת: אלי

שלום אני בן 65 . מקבל כשנתיים OMNIC OCCAS 0.4 ולאחרונה יש החמרה בסימנים הידועים. PAS תקין . נבדקתי ע"י אורולוג: הפרוסטטה מוגדלת בינוני , זרימה חלשה ב UROFLOW . שארית כ 60-70 מ"ל. המלצתו : ניתוח TURP לא ניסיתי עד כה DUODART. האם התרופה יכולה למנוע ניתוח לטווח ארוך, או רק לעכב אותו למס' חודשים?

שלום רב, מטרת טיפול בדואדורט היא משולבת. תרופה זו מכילה חומר כמו ב "אומניק-אוקס" שאתה נוטל, וגם "אבודרט" שיכולה בטווח הארוך להביא להקטנת הערמונית. יש לזכור שטיפול תרופתי צריך להלקח לתקופה ארוכה וממשוכת, ויש הטוענים שזה עשוי לדחות את הניתוח. כמו כן יד להתחשב בפוטנציאל תופעות הלוואי מהתרופה שעשויות לקרות. בכל מקרה זה ענין של נסיון עם התרופה כי לא כל אחד מגיב אותו דבר. התייעץ עם האורולוג המטפל שלך ותוכל להחליט מה מתאים לך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת