לחץ בשלפוחית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/09/2014 | 14:02 | מאת: יוסי

שלום אני בן 26 ובמשך חמישה ימים יש לי לחץ בשלפוחית כאילו אני חייב לשירותים גם שנייה אחרי שנתתי שתן. עשיתי בדיקת שתן ויצא תקין והרופא משפחה נתן לי אנטיביוטיקה שהתחלתי לפני יומיים. מה שמוזר הוא שהלחץ מתגבר בכל הרמה של רגל שמאל. כאשר אני מקפל אותה אני ממש מרגיש כאילו מישהו לוחץ לי על השלפוחית על אף שאין לי שתן כלל. בבוקר השתן תקין ואין שום בעיה. אני מעשן. אני נורא בלחץ מזה ואשמח להתייחסות בהקדם. על מה יכולה להצביע העובדה של הרמת רגל שמאל מגבירה את הלחץ?

שלום רב, לחץ בשלפוחית יכול לנסוע מסיבות שונות, בעיקרון בצעירים הסיבה העיקרית היא דלקת ולכן קיבלת אנטיביוטיקה. לעיתים סתם מצבי STRRESS גורמים לכך, ולעיתים גירוי יתר בשל תזונה או שתיה של קפאין אלכוהול וכדומה. לא נראה לי שיש קשר בין הרמת הרגל ללחץ שאתה חש, אך אם זה מציק לך עליך לפנות לבדיקה גופנית אצל רופא.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת