דלקת בערמונית?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/09/2014 | 08:18 | מאת: רועי

שלום אני בן 30 לאחר שהיו לי קשיים בהתרוקנות וזרע הפסיק לצאת כמו בנורמה פניתי לאורולוג שאבחן(ללא בדיקה גופנית) דלקת בערמונית או חיידק. אני מטופל באנטיביוטיקה כבר 12 יום ונותר לי עוד 8 יום. ביצעתי ספירת דם- תקין, בדיקת שתו- תקין, תרבית-תקין ביצעתי גם אולטרהסאונד דרכי שתן:בדיקת דרכי שתן לגבר: כליה ימין באורך 10.0 סמ. כליה שמאל באורך: 10.1 סמ. הכליות בגודל תקין, ללא עדות לגושים, אבנים או הידרונפרוזיס. הערמונית מוערכת כ- 15 סמק. כיס השתן במבנה תקין, הודגמו גטים דוצ ללא שארית שתן לאחר התרוקנות. כרגע התסמינים נותרו כאבי גב ומותניים שעוברים מצד לצד ובאים והולכים. האם האורולוד צדק למרות שכל הבדיקות תקינות?

שלום רב, אבחנה של דלקת ערמונית היא בעייתית כי יש הרבה הסתמ נויות וקשה מאוד למצא את החיידק. בכל מקרה הבדיקה שציטטת תקינה לחלוטין. אם אתה ממשיך לסבול התיעץ עם האורולוג שלך לגבי הבירור לאבן -אולי בבדיקת CT? יש להבי שהתלונות עשויות להיות ממושכות גם כשהכל תקין ולהמנע מגריינים לערמונית/שופכה- כמו קפאין שוקולד, אלכוהול,עישון וכדומה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת