דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/09/2014 | 14:01 | מאת: שלומי

שלום דוקטור יש לי דלקת בערמונית 7 חודשים טופלתי באופלודקס אזניל זטו דוקסלין וזריקת רוצפין בדיקות למחלות מין זיבה כלמדיה אורופלסמה טריכונומס תקין תרבית שתן וזרע תקין צילום כליות ושתן תקין בבדיקה אצל אורולוג אין שום רגשיות בערמונית סבלתי בהתחלה מצריבה כאבים באשכים ובאיבר הכל עבר חוץ לפעמים אני מרגיש שאני לא מתרוקן וכמו עקצוצים בקצה האיבר האם זה דלקת בערמונית? מתי זה יעבור לפי מה שאני מתאר לך ? האם אני צריך לדעתך לעשות אורידינמיקה או בדיקות אחרות תודה ויום טוב דוקטור

שלום רב, תחושת עקצוץ ואי נוחות יכולה להשאר גם זמן רב אחרי שכבר אין דלקת. תמנע מגריינים כמו קפאין אלכוהול ושוקולד ותקפיד על שתיה מרובה של מים, ולפי צורך אם יש כאב קח משהו נגד כאבים. זה בד"כ חולף מעצמו. אם שי החמרה בתסמינים שלך- גש לאורולוג לבדיקה והוא יחליט על צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת