עברתי בדיקת ציסטואורתרוגרפיה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

25/08/2014 | 13:57 | מאת: בן 28

היו לי כאבי דקירות איומים במהלך התהליך, יש לי עכשיו אחרי הבדיקה כאבים חזקים עם דם... מה הסיכוי שנגרם נזק לאיבר המין והשופכה?

שלום רב בעיקרון בבדיקת ציסטוגרפיה מכניסים קטטר לקצה האיבר ולא אמורה להיות שום טראומה לשופכה. עדיין זה יכול לגרום לאי נוחות. בדיקת ציסטוסוקפיה כוללת החדרת מכשיר לתוך השופכה והיא עשויה לגרום לאי נוחות כאב ואף דימום. לא כל פעם ולא בכל בדיקה אבל זה מוכר. עדיין, יכול להיות שכלל ל היתה שוםפ בעיה ואתה חווה כרגע רק דלקת- יש לשלוח בידקות שתן אם זה נמשך. אם התלונות חולפות תוך יום-יומיים- אין צורך לדאוג. אם זה ממשיך- גש לאורולוג שלך לבדיקה.

25/08/2014 | 18:33 | מאת: בן 28

עכשיו ניסיתי פעם ראשונה להשתין אחרי הבדיקה בצהריים ויש לי צריבה בקצה הפין ברמה לא נורמלית, ברמה של מכת חשמל, לא מסוגל להשתין, מה לעשות?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת