אבודרט+סיאליס\ויאגרה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/07/2014 | 14:49 | מאת: מזור

בן 59. לפני כשלשה שבועות הוספתי אבודרט לקסטראל10 שאני לוקח שנים רבות, תוך כשבוע השתפר מאד זרם השתן, בנוסף אני מקבל קרסטור ואיזיטרול קרטיה אומפרדקס. וקרדילוק0.125 כבר שנים רבות בגלל התקף לב. האם את רואה בעיה שאקח סיאליס5, או רבע ויאגרה50,מספר פעמים בשבוע? יש לי הרגשה שלמרות המינון הנמוך זה עוזר... לאחרונה לא חויתי אורגזמה, ושפיכה, למרות זיקפה טובה וממושכת, קשור לתרופות שהזכרתי?או שזה מיקרי? חייב לציין את התרשמותי ממקצועיותך, ומסירותך, שבאים לדי ביטוי בפורום זה!! תודה מראש.

20/07/2014 | 12:44 | מאת: מזור

ראינו בעלון של אבודרט שהתרןפה מסוכנת לנשים ויש להשתמש בקונדום כדי שלא יהיה מגע עם זרע של מי שנוטל אבודרט?? זה מפחיד את אשתי למרות שאינה בגיל הפוריות האם אכן מומלץ להשתמש בקונדום?? והמגע מסוכן גם בזרע??

שלום רב, השילוב בין אבודרט לקסטרלא הוא היעיל ביותר בשילובי תרופות להטבת הפרעות במתן השתן ואכן כפי שאתה מתאר זה עוזר לך תופעה ידועה של טיפול זה היא "שפיכה אחורית" שנגרמת בשל הרפית הסוגר להטבת מעבר השתן, ז\דבר שגורם לזרע לחזור אחרוה לשלפוחית. אין לכל משמעות אם אינך מתכן להביא ילד לעולם. התופעה חולפת עם הפסקת התרופות. לגבי שימוש באבודרט והשפעתו על פוריות- היות ומדובר תרופה שמשיעה על רמות הטסטוטסרון בערמונית ועשויה להיות מסוכנת לעוברים זו הסיבה שמומלץ להמנע ממנה במגע עם נשים בגיל הפוריות.

21/07/2014 | 11:17 | מאת: מזור

ואין כל בעיה במגע לנשים שאינן בגיל הפוריות??

21/07/2014 | 11:22 | מאת: מזור

תודה על תשובתך, אם תוכלי ,התייחסי נא גם לנושא הויאגרה\סיאליס,ביחד עם כל השאר שהזכרתי בשאלתי.

שוב שלום, עד כמה שידוע בעלון לצרכן יש אזהרה במגע עם התרופה לנשים בגיל הפוריות בלבד. אין בעיה לשלב אבודרט עם סיאליס/ויאגרה. מומלץ לא ליטול באותות זמן סיאליס/ויאגרה עם קסטרל אלא במרווח של מס' שעות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת