12 יום לאחר ניתוח TURP ועדיין צריבות בעת הטלת שת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/07/2014 | 22:20 | מאת: נעם

שתן.נוטל כבר 5 ימים ציפרודקס+סדורל.בדיקת שתן תרבית תקינה עד מתי הצריבה תימשך? תודה

שלום רב, צריבה לאר ניתוח כריתת ערמונית דרך השופכה היא סיבוך מוכר וידוע וקורה כמעט תמיד. בד"כ אמור לחלוף אחרי מס' שבועות מהניתוח. חשוב שתמנע מדברים שמחמירים את התלונות כגון שתית קפאין, אלכוהול, אכילה מופרזת של שוקולד או מאכלים חריפים. חשוב לשתות מספיק מים. ליטול תרופות נגד כאבים לפי צורך. כמובן ליידע את המנתח אם התלונות ממשיכות, לשלוח בדיקות לשלילת דלקת ועוד.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת