בלוטת ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/03/2014 | 14:22 | מאת: עמית

שלום, אני בן 50. לאחרונה עברתי שדיקה שיגרתית שנתית והרופא מצא שיש לי בלוטת ארמונית מוגדלת במקצת והפנה אותי לאורולוג. בנתיים עשיתי בדיקת דם ואולטרה סאונד והתוצאות הן: PSA 0.88 ng/ml ערמונית בנפח 25 סמ"ק אני מחכה לתור אצל אורולוג. האם הנתונים שציינתי בעייתים ? מה הנורמה צריכה להיות ? האם בעיה של בלוטת ארמונית מוגדלת היא בעצם בתורשה ואין מה לעשות או שהיא קשורה לתזונה, אורך חיים וכו' ? תודה עמית

שלום רב, בעקרון הבדיקות שצינת תקינות בכל מקרה אם יש לך הפרעות במתן השתן עליך להבדק אצל אורולוג

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת