ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/02/2014 | 19:53 | מאת: גד

שלום רב. בן 50.ביצעתי בדיקות סקר שגרתיות. ביניהן בדיקתpca בממצא 4.42. נשלחתי בעקבות זאת לct. הממצאים ערמונית מוגדלת שארית שתן לאחר התרוקנות בנפח 15 סמק. בלוטת ערמונית מוגדלת במימדים 59x37x43. מה משמעות התוצאות האם יש סיכוי כי מדובר בממצא ממאיר? האם יש צורך בבדיקות נוספות? תודה

שלום רב, אני מאמינה שהתכוונת לרמת PSA ולא PCA. ושביצעת אולטראסאונד ולא CT. לפי מה שציינת הערמונית בינונית בגודלה וזה מתאים סה"כ לרמת ה PSA שנמדדה . שארית השתן קטנה ולא משמעותית. ע"פ כל הנ"ל לא ניתן לקבוע אם יש מחלה ממאירה. עליך לעבור בדיקה גופנית אצל האורולוג, והוא גם יברר איתך לגבי תסמינים ובדיקות נוספות שאולי ביצעת או יבקש שתשלים לצורך מעקב והחלטה על המשך בירור או טיפול.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת