מתן שתן בלילות לעיתים קרובות מאוד

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

05/01/2014 | 12:05 | מאת: אהרן

שלום רב אני בן 67 מטופל ביתרת לחץ דם וסכרת ומאוזן -בחודשים האחרונים אני רץ בלילות למתן שתן לעיתים קרובות בממוצע כל שעה -ק4יבלתי מרופאת משםחה תרופה בשם קדקס 1 מ"ג שלא פותרת הבעיה-לתשובתך אודה -אהרון

שלום אהרון. ממליצה ראשית לברר מצב הסכרת והאם אתה מאוזן. לבדוק את התרופות ללחץ דם ומתי אתה לוקח- חלקן משתנות ויכולות להשפיע. לוודא שלא קר לך מדי בלילה, שהתרוקנת היטב ושאינך מרבה בשתית קפאין או אלכוהול לפני השינה. לשלוח בדיקות שתן לשלול דלקת.לעבור בדיקות PSA ואולטראסאונד של דרכי השתן וכמובן להבדק אצל אורולוג לגבי גודלה של הערמונית ולשוחח עמו: אם הקדקס לא עוזר ניתן להחליף לתרופת אחרות שכן יעזרו.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת