י

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

29/11/2013 | 15:27 | מאת: ערמונית צעיר

לפני שבוע עברתי בדיקת ציסתוקפויה שהדר אמר לי שיש לי פורסטטה מוגדלת למרות גילי הצעיר 22 אני כבר שבוע נוטל כדור קדקס 2 מג אני מתאמן די קבוע בחדר כושר בהרמת משקולות האם יש קשר בין האימונים לערמונית מוגדלת? והאם אפשר להמשיך להתאמן כרגיל או שזה מחמיר את המצב? לגבי הכדורים אפשר להתאמן כרגיל או לא? כדור 1 לפני שינה ואם אני עובד לילות הכדור אפקטיבי או שצריך לקחת אותו באותה שעה כל יום לפני הרדמות? כי בנתיים ההטבה בינונית תודה רבה!

שלום רב, לדבריך נאמר לך שיש לך ערמונית גדולה לגילך אך לא ציינת מה היה גודלה. כמוכן לא אמרת מדוע נתן לך הרופא טיפול בקדקס. אם אין לך שופ הפרעות לגודלה של הערמונית אין חשיבות. אם יש לך הפרעה במתן השתן אזי ניתן לתת לך טיפול לשפר את ההפרעה. האם אתה נוטל קדקס וזה עוזר? אם כן- זו תרופה שניתן לקחת קבוע, ואכן יעילה לאחר ארוחת ערב אחת ליום. חשוב שתדע שקדקב לא מקטינה את הערמונית, אלא רק משפרת את מתן השתן. לא נראה לי שיש קשר בין אימוני משקולות להפרעות השתנה או הגדלת הערמונית- אלא אם אתה נוטל סטרואידים, או משקאות אנרגיה מכילי הורמונים. ממש יש להמנע מכך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת