פרוסטטיס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/10/2013 | 16:25 | מאת: dsn

כל הבדיקות במשך 20 שנה ללא ממצאים נאמר לי שזה דלקת לא יחודית ההפרעה תכיפות בשתן בעיקר לאחר אורגזמה כאבים אי נוחות קיבלתי תרופות גורמות לי ליובש בפה אני לוקח פרוסטה גארד טבעית עדין זה לא זה אני בן 66 האורגזמה לא בהשפרצה אלא נוזלית מה ניתן לעשות אני שממך תצא בשורה יש לציין שאין לי לחץ דם גבוה

שלום רב, אכן אתה מציג בעיה מורכבת שאין לרוב פתרון אחד אלא צריך להתמקד בהטבת תסמינים.. בד"כ כדאי לעבור בדיקות דם ושתן כולל תרביות למחלות מין ותרבית לזרע, תרבית 4 כוסות, בדיקת אולטראסאונד ואפילו ציסטוסקופיה לפי הצורך. חשוב להבין שלרוב לא מוצאים את הסיבה לדלקת או לתלונות ולכן היום זה כבר לא נקרא פרוסטטיטיס אלא "תסמונת כאב כרוני באגן". הטיפול הוא סימפטומתי- עם נוגדי דלקת/כאב כמו נורופן או אדוויל, תוספים צמחיים ובעיקר רצוי להמנע מגריינים כמו קפאין אלכוהול ושוקולד. נושא השפיכה יכול להיות מושפע מדלקת זיהום, גיל, מצב הורמונאלי, תרופות ועוד.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת