U.UREAL/PARVUM-PCR

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/10/2013 | 16:19 | מאת: נעמה

שלום, ראיתי תשובה שלך לבחור ששאל אותך לגבי ממצא חיובי בבדיקת U.UREAL/PARVUM-PCR . גם לי יצא ממצא חיובי בבדיקת שתן, לגביU.UREAL/PARVUM-PCR. רופאת נשים נתנה לי תרופה בשם ZETO ואמרה לי לא לקיים יחסים 3 חודשים. כך עשיתי. בבדיקה חוזרת שעשיתי, אחרי ארבעה חודשים, עדיין נמצא אותו ממצא. שאלה 1: האם התרופה אזניל יכולה להתאים לי ולרפא? שאלה 2: האם קיום מגע מיני עם קונדום מגן מפני המחלה? המיואשת:) תודה

שךום נעמה, אם אין לך שום תסמינים- לא צור,ב לא כואב, אין הפרשות ואין דחיפות למתן השתן, כנראה שאין לך זיהום פעיל. לעיתים חיידק זה עשוי להיות כחלק מהפלורה הרגילה של הנרתיק, ולא ו דווקא זיהום של מגע מיני. זטו היא האנטיביוטיקה המתאימה לטיפול. אפשר לחזור עליו ואפשר גם לא. קונדום מונע העברה של מחלות מין במגע ישיר. ממליצה לך לשקול התייעצות עם מומחה למחלות זיהומיות לפי צורך.

13/10/2013 | 11:09 | מאת: נעמה

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת