כאב חד בפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

15/09/2013 | 22:30 | מאת: יוסי

דר שלום, אובחנתי כסובל מפרוסטטיטיס כרוני לפני כחצי שנה. מאז לוקח שני כדורי פרמיקסון ביום. לפני כן עברתי תרביות שתן וזרע, אורודינמיקה וציסטוגרפיה שיצאו תקינות. ביומיים האחרונים חש כאב חד כשנוגע בקצה הפין ומעט מתחת לכיפה. כאב חד, כמו סכין. לאורך הפין יש מעט כאב אך לא חד ובולט כמו בחלק העליון. אין תכיפות או דחיפות, אין כאבי בטן, יש צריבה שבאה והולכת. האם הערה החד יכול להיות קשור לדלקת? האם ניתן לקחת את הפרמיקסון תקופה ארוכה ללא חשש? תודה

15/09/2013 | 23:16 | מאת: יוסי

שכחתי לציין...בן 37

שלום רב, אם יש כאב בשופכה ממליצה לשלוח שוב בדיקות שתן כללית ותרבית, וגם בדיקת שתן PCR למחלות מין כמו כלמידיה אוריאופלזמה מיקופלזמה וגונוריאה. כדאי גם שאורולוג יבדוק אותך לראות שאין שום נגעים באיבר או בפתחו. בהתאם לפי הממצאים ניתן לתת לך טיפול . כדאי בכל מקרה להבדק אצל אורולוג שיחליט אם יש מקום לציסטוקופיה . לגבי פרמיקסון- מדובר בתרופה צמחית המכילה דקל ננסי ולרוב אינה גורמת לחתופעות לוואי ואין מניעה לקחתה לאורך זמן, בוודאי אם זה מקל עליך את התסמינים.

16/09/2013 | 10:28 | מאת: יוסי

תודה. האם כאב בשופכה הוא לא חלק מתסמיני הפרוסטטיטיס? נגעים הכוונה למשהו שניתן לראות בעין?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת