תכיפות ודחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

17/05/2013 | 18:32 | מאת: גל

אני בן 55.ערמונית מוגדלת לא חשודה. לפני 7 חודשים בביופסיה התגלו מוקדי דלקת כרונית בערמונית. PSA היה 7 לפני הבדיקה. טופלתי ארוכות במגוון אנטיביוטיקות לפני הבדיקה. כשבוע מרגיש תכיפות ודחיפות במתן השתן שלא היה לפני כן. מן הסתם עכשיו לא מומלץ לבצע בדיקת PSA.אני נוטל אלפא קל. מה הסיבה להרעת מצבי? אילו תרופות יכולות להקל על מצבי. האם לחדש ציפרוקסין(נניח 10 ימים)? כיצד משפיע תוסף מזון כמו MAGNOS על הרעת מצבי?

שלום רב, לפני בדיקת PSA בכלל היתי בודקת שתן לסימני זיהום ואם יש אזי ממליצה על אנטיביוטקיה אין לקחת סתם. PSA לא רלוונטי כרגע . צריבה יכולה לנבוע מהברה סיבות- זיהום בשתן או לאחר מגע מיני, אולי אבן? ועוד ועוד- כדאי לפנות לאורול לבדיקה. איני מכירה את התוסף שציינת אבל חשוב כמו תמיד לבדוק מה מכיל- יש חומרים רבים שהםן" גריינים" בעיקר קפאין או קספאיצין(מפלפל חריף)

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת