הגדלה בדחיפות השתן אחרי סקי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/02/2013 | 09:05 | מאת: גל

חזרתי מסקי וחשתי דחיפות שתן מוגדלת וזרם קצת ירד מהמצב לפני הסקי. יש לי ערמונית מוגדלת ודלקת ערמונית כרונית (התגלתה בביופסיה). האם יתכן שבשל התקררות יתר בסקי של אזור איבר המין הדלקת התחזקה? האם מומלץ ליטול אנטיביוטיקה ? התרופה/ התוסף שהתחלתי ליטול אחרי סקי הנו מגנוס (מגנזיום 500 ). אני נוטל קבוע אלפא קל, אספירין וסיבסטאטין.

שלום גל, זה נכון שקור משמעותי יכול להחמיר תסמיני דלקת כרונית בערמונית.גם אלכוהול בכמות מופרזת(אם שתית הרבה בעת חופשת הסקי) ועוד סיבות רבות אחרות שקשורות לשינוי הרגלים קבועים, אבל לא רק.. היתי ממליצה לך בכל מקרה לשלוח בדיקו שתן לשלול זיהום אקטיבי,וגם להבדק אצל אורולוג ובהתאם לתוצאות יוחלט אם אתה צריך אנטביוטיקה. כרגע כדאי לקחת משככי כאבים ולהמנע מגריינים כמו אלכוהול, שוקולד וכדומה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת