שלום רב ד"ר שאלתי : האם טיפול ב נקסין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

10/01/2013 | 10:28 | מאת: יעקב

למשך מספר ימים עד כשבוע בתופעות הצריבה כאשר הופניתי לבדיקת psa בסוף החודש יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה?

שלו רב, נקסין הוא כדור נגד כאבים שיש לו גם תכונות אנטי-דלקתיות. בהחלט יכולה להיות השפעה (ולו מסויימת) על תוצאות הבדיקות כדאי לבדוק PSA במצב בו אין לך שום דלקת - בכל מקום שהוא בגוף ולא רק בערמונית.

10/01/2013 | 17:22 | מאת: יעקב

נשלחתי לבדיקת psa בסוף החודש 3 שבועות לאחר תום טיפול באופלודקס כפי שכבר כתבתי לך מזמן האורולוג רוצה לדעת עם הpsa ירד בעקבות האנטיביוטיקה כדי לדעת אם להפנות אותי לביופסיה בינתיים בגלל המשך הצריבה נתן לי נקסין , הוסבר לי שהצריבה היא גם סימפתום של דלקת אך יכולה להגיע גם בגלל סרטן, ולכן בגלל הפרש של יותר מ3 חודשים מהבדיקה הקודמת הפנה אותי לבדיקה הבאה בסוף החודש בתודה יעקב

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת