ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/11/2012 | 17:21 | מאת: רוני

שלום אני בן 44 ומזה זמן רב סובל מתדירות גבוהה במתן שתן, נוטל ספזמקס כל יום וזה לא מועיל, לאחרונה אני סובל מכאביי בטן בבטן התחתונה והכאבים מתחזקים בעיקר לפניי ההתפנות בבדיקת אולטראסאונד התשובות היו: שלפוחית שתן ללא ממצא דופני ערמונית מוגדלת מעט 30 סמ"ק כליה ימנית בגודל ומבנה תקינים פרנכימה בעובי תקין ציסטה קורטיקלית 2.0 ס"מ אין אבנים ואין גושים אין עדות להידרונפרוזיס כליה שמאלית בגודל ומבנה תקינים פרנכימה בעובי תקין אין אבנים ואין גושים אין עדות להידרונפרוזיס האם טיפול תרופתי יכול לפתור את בעיית הערמונית המוגדלת ואת התדירות הגבוהה של מתן השתן וכאבי הבטן תודה רוני

שלום רב רוני, ממליצה לך ללכת לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית כי אולי יש לך דלקת בשתן. הבדיקה שציטטת תקינה, ערמונית 30 סמ"ק אינה ממש מוגדלת וכנראה לא היא הגורם לתלונותיך. אתה יכול לנסות גם טיפול צמחי כמו רווטינקס או פרמיקסון, וגם להקפדי על שתיה מרוב של מים וטי0ול בנוגדי כאב/דלקת כמו נורופן או אדוויל.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת