לדר שירה בבקשה שאלה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/11/2012 | 12:36 | מאת: יעקב

כתבת לי לפני זמן מה לחכות כחודשיים שלושה אחרי בדיקת פיאסאי. ולחזור על הבדיקה עקב דלקת כרונית בערמונית אני אחרי טיפול דוקסילין 3 שבועות והצריבה באזור הערמונית ללא שינוי השאלה עם יש טעם לחזור על בדיקת הpsa כאשר הצריבה נמשכת להזכירך בחודש יולי ארוע חום ואשפוז עקב צהבת עם ערכים גבוהים בתפקודי כבד דלקת ראות ופגיעה בזרע של כשלושה שבועות ומאז ועד היום צריבה באזור הערמונית בתודה יעקב

08/11/2012 | 12:45 | מאת: יעקב

רציתי בבקשה להמשיך ולציין כי בדיקת dre מלפני שבועיים תקינה אולטראסאונד תקין למעט גודל הערמונית 51 סמק כל יתר בדיקות הדם תקינות תרבית זרע תקינה למעט מעט כדוריות לבנות תרבית שתן תקינה מחכה לתוצאות שתן לציטולוגיה

שלום עקב כל עוד יש לך צריבה וסימנים של דלקת (לויקוציטים בשתן) ואם רק לאחרונה קיבלת אנטביוטיקה- ממליצה לך להמתין עם תשובת הPSA ,בעיקר לנוכח תקינות הבדיקה הגופנית שלך והתשובה של האולטראסאונד. יש לבצע PSA כמה שיותר רחוק מזיהום!

08/11/2012 | 17:04 | מאת: יעקב

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת