פרמיקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/11/2012 | 11:26 | מאת: מנחם

נטלתי במשך שנתיים אומניק אוקאס, מאחר ומידי פעם היו לי רגעי חולשה, הרופא המליץ לי לקחת פרמיקסון. אני נוטל מזה חודש כדור זה פעמיים ביום . במשך היום אין לי בעיות מיוחדות, אולם בלילות אני מתקשה מאוד בהטלת שתן, האם זה יסתדר עם הזמן או שהכדור לא מתאים? ומדוע רק בלילה אני מתקשה ?

שלום רב, בלילה לאחר התאפקות במהלך השינה יש עומס על צוואר השלפוחית ולכן אתה עשוי לחוות קשיים בהתרוקנות. אולי אתה צריך לנסות תרופה אחרת מקבוצת חוסמי אלפא לה שייך אומניק אוקס- כמו טמסולין או קסטראל. יכול להיות שהן יעזרו ולא יגרמו לך סחרחורת. פרמיקסון היא תרופה צמחית שעשויה לעזור, וניתן לקחתה במקביל לטיפול בחוסמי אלפא. אבל אם זה לא יעיל ואם אינך יכול לקחת תרופות בשל תופעות לוואי כדאי לשקול ניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת