ניתוח

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/10/2012 | 09:32 | מאת: רפי

שלום. אבי הופנה לניתוח הסרת ערמונית בעקבות גידול שפיר. אבי הוא גם בכל היסטוריה של איסכמיה בלב. הומלץ על ניתוח בלייזר, גם בגלל העומס על הלב וגן בגלל סענת דימומים בהליך רגיל. השאלה שלי היכן אני יכול למצוא אורולוג מנתח שמבצע הליך זה. אבי חבר מכבי עם ביטוח משלים זה, ומתגורר ברמת גן. בתודה רבה אם תוכלי לייעץ.

שלום רפי איני נוהגת להמליץ כאן על רופאים ספציפיים. אם אביך במכבי- יש רשימת אורולוגים מנתחים בספר הרופאים של מכבי שאתה יכול לעיין בה ולבחור מתוכה (רובם טובים מאוד), שווה להתייעץ גם עם מכרים שעברו את הניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת