דחף לאונן בשעה שיש קקי יכול להעיד על הגדלת הבלוטה?

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/10/2012 | 10:33 | מאת: גיל

בחודשים האחרונים שמתי לב כי כאשר אני מרגיש שיש לי קקי יש לי דחף עצום לאונן וגירוי מיני מאוד חזק. כאשר אני מתפנה הדחף יורד. אני בן 31 ולא נתקלתי בתופעה הזו בעבר, האם זה יכול להעיד על בעיה בבלוטת הערמונית או משהו אחר?

שלום לך גיל. אם יש כמות גדולה של צואה באזור פי הטבעת והרקטום, בעיקר אם היא צואה קשה, זה יכול לגרום ללחץ על הערמונית ולתחושות שאתה מתאר. אין לזה משמעות אלא אם יש לך כאב בשפיכה או צריבה בשתן ואזי רצוי לבדוק שאין לך דלקת. בכל מקרה חשוב שתהיה לך צואה רכה(תקפיד על שתית מים מרובה ותוספת של סיבים תזונתיים) ולהמנע ממאמץ יתר בשירותים.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת