בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

08/10/2012 | 22:08 | מאת: קובי

שלום רב, אני בן 27 הסיפור התחיל לפני 9 חודשים כאשר קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בת זוג חדשה (היחסי מין היו בשירותים של פאב). יום לאחר מכן חשתי בתחושת עקצוץ כאשר נגעתי בקצה הפין (החלק האחורי ימני של הכיפה). חשוב לי להסביר שהתחושה הייתה רק כאשר נגעתי באיזור (ולא תחושה תמידית) ורק באיזור הספציפי הזה. יש לציין שלא היו הפרשות ששמתי לב אליהן. במשך שבועיים התעלמתי מהבעיה ולאחר שבועיים ניגשתי לרופאת משפחה שנתנה לי 2 כדורי דוקסילין למשך 10 ימים וגם ציפרופלקסין פעמיים ביום ליומיים. במהלך הטיפול נעלמה תחושת העקצוץ והחיים שבו למסלולם. לפני הטיפול שלחתי בדיקות שתן כללי, תרבית ולמחלות המין השונות והכל יצא שלילי. לאחר סיום הטיפול התחילו תופעות שונות שחלקן חלפו אך כיום אני עדיין סובל מצריבה בקצה הפין ומריבוי שתן לעיתים. כמו כן נדמה לי שיש מעין נוזל זגוגי בפתח הפין שהוא שורף לי. כתגובה לכך ביצעתי מספר בדיקות: תרבית זרע, בדיקות חוזרות למחלות מין, שתן כללי, שתן תרבית כולם יצאו תקינות. אחת מבדיקות השתן הכללי הייתה של שלוש כוסות (התחלה, אמצע, סוף השתן). בנוסף עשיתי גם בדיקת מטוש מהשופכה ולא נמצא חיידק. 1. עשיתי שני אולטרסאונד שבהם נקבע שהערמונית תקינה ושאין אבנים בכליות. 2.עשיתי בדיקה רקטאלית שנאמר לי שהערמונית תקינה. 3. שמתי לב לנקודה שחורה קטנה במרכז האיבר שני רופאי עור ראו ואמרו לי שזה פיגמנטציה. יש לציין שאני נוטל פרופסיה מעל שנתיים והפעם הראשונה שהפסקתי זה היה בזמן נטילת האנטיביוטיקה (למשך 10 ימים). בנוסף, יש לי וריקוצלה. לפני מספר חודשים נטלתי דוקסילין פעמיים ביום למשך 3 שבועות. כמו כן הוצע לי לקחת פרמיקסון אך לא עשיתי זאת עדיין. אני כבר 6 חודשים מסיום הטיפול באנטיביוטיקה ועדיין סוחב את הסיפור. השאלות שלי: 1. האם יש בדיקות נוספות שעליי לבצע? 2. מה לדעתך יש לי (אני ממש מיואש). 3.האם ייתכן שבגלל שערכתי את בדיקות השתן למחלות מין השונות רק אחרי למעלה משבועיים אז לא ניתן לאתר את המחלה? תודה רבה

שלום קובי. לפי מה שציינת, כנראה שאין לך שום בעיה שמצריכה דאגה או בירור נוסף , כי עשית את כל מה שצריך לעשות: בצעת בדיקות שתן וזרע כולל תרביות. ביצעת הדמיות ואין ממצאים. אין נגעים בעור למעט אותה "נקודה שחורה" שפשוט תעקוב אחריה ואם היא משתנה תפנה שוב לרפא עור. לווריקוצל אין שום קשר לכל הנ"ל, וכנראה גם לא לפרופסיה. הכי חשוב שתנסה להרגע מהחרדה שלך.

11/10/2012 | 17:51 | מאת: קובי

תודה רבה. האם תיתכן דלקת בערמונית או בשופכה שאין לה ממצאים בבדיקות שערכתי? מה לגבי תרבית כוסות של נוזל הערמונית?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת