שתן מוזר מאוד !!!

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/09/2012 | 19:45 | מאת: בר

שלום רב ברצוני להציג לך שני בעיות. 1.אם אינני מקיים יחסי מין יותר משבוע אז מתחיל שתן מוזר כשאני מסיים להתרוקן מין שתן סמיך כזה בדמוי זרע.פניתי לשני אורולוגים שאינם יודעים על התופעה. ברצוני לציין גם שבבדיקות שתן ואולטראסאונד יצאו תקינות. 2.לאחרונה מופיע לי שתן בצבע ירוק צהוב עם ריח נורא חריף. משהו שלא היה לפני. אשמח מאוד לעזרה תודה

שלום רב, יכול להיות שלאחר המנעות משפיכה לאורך זמן, נוצר גודש באזור שלפוחיות הזרע שמתנקזות לשופכה ולכן לעיתים עשוי להופיע זרע בשתן בד"כ אין לכך משמעות קלינית, אלא אם יש לך הפרעות פיריון (אתה מנסה עם בת הזוג להביא ילד לעולם ולא מצליח)- אם זה כך מומלץ לעבור בדיקה גופנית מקיפה, בשית שתן לתאי זרע, ספירת זרע ואולי גם בדיקת אולטראסאונד טראנס רקטאלי לשלול חסימה של שלפוחיות הזרע. לגבי שתן ירוק צהוב- האם אתה נוטל תוספי מזון כלשהם? ויטמינים? שינית משהו בתזונה? - הרבה פעמים דברים שאוכלים ושותים מופיעים בשתן, כמו צבעי מאכל ועוד. תבדוק ותמנע. אם תקפיד על שתיה מרובה של מים זה אמור להתנקות ולחזור להיות צבע שתן תקין.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת