השתנת לילה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

22/09/2012 | 07:19 | מאת: דוד

לפני כעשר שנים עברתי TURP בעקבות הגדלה שפירה של הערמונית והכנה לקראת השתלת כליה. בשנת 2003 עברתי השתלת כליה ומערכת השתן תפקדה כראוי. לאחרונה חוזרים הסימפטומים של הגדלת הערמונית, בלילה בלבד. אני קם מספר פעמים בלילה להשתין, הזרם חלש ומסתיים בטפטוף איטי.משך היום ההשתנה תקינה.

שלום דוד, ממליצה לך לעבור דוב אולטראסאונד של דרכי השתן- כולל מצב השלפוחית גודל הערמונית ונפח השארית לאחר התרוקנות. צריך לבדוק מהן התרופות שאתה נוטל ומה מצב תפקוד הכליות שלך. לרוב אפשר לטפל בנושא גם בתרופות ולא בהכרח שוב בניתוח.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת