זרם שתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

12/05/2012 | 22:51 | מאת: יוסי

גיל: 74 זרימת שתן חלשה + טיפטוף בגמר השתנה השכמה בלילה להשתנה: מכס' פעם אחת. US: ערמונית 40-45 סמ"ק שארית שתן 100-120 סמ"ק PSA לפני שבועיים 0.98 (ללא Avodart) טיפול: מזה מספר שנים טופלתי ב- omnic לאחר מכן ב- xatral 10 בתוספת של avodart לאחר כשנה וללא שנוי בהשתנה הופסק ה- avodart (לא היה הבדל) עכשיו לאחר כחצי שנה של xatral בלבד(בערב) יש לי תופעות אלו: 1. בבוקר: כאבי גב והרגשה של שרירי בטן חלשים מאד, התופעה עוברת לאחר שעות מספר. 2. מתחת לברכיים, ומתחת למרפקים, קבלתי בחודשים האחרונים כתמים אדומים הדומים לפטריה! רופא עור ניסה עלי מספר משחות שונות ללא הואיל. האם התופעות האלו ידועות? אני מבקש לקבל דעתכם האם 1. לעבור ל- Omnic או omnic ocas 2. לעבור ל- Avodart בלבד! האם מותר לקחת סיאליס או אחר? תודה רבה, מצפה לתשובתכם.

שלום רב. עד כמה שידוע לי אין לחוסמי אלא כמו אומניק או קסטראל תופעות לוואי של כתמים בעור, וגם לא לאבודרט- אבל זאת עליך לבדוק אצל רופא עור או אלרגיה. אם הכתמים הופיעו רק לאחר שימוש באחת מתרופות אלו ברור שעליך להפסיק אותה מיד. אומניק ואומניק-אוקס זה אותו חומר . אם אבודרט לא שיפר לך את התלונות אין מה לקחתו סיאליס זו תרופה לשיפור הזקפה, אם אין לך מחלת לב או התוויות כנגד שימש בה- אתה יכול לנסות, כמובן במרשם רופא.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת