לאחרי ניתוח של שחזור רצועת atfl

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/03/2016 | 16:05 | מאת: יובל

היה לי קרע ברצועת הAtfl ועברתי ניתוח בורסטרום לשחזור. כיום אני חודש ושבוע אחרי הניתוח ואני חובש איירקאסט שרק מונע אינברסיה. רציתי לדעת האם צריך לישון עם האיירקאסט או לשחרר את הרגל בזמן השינה? וגם האם זה הגיוני שהרגל שלי מאוד נפוחה גם חודש ושבוע לאחר הניתוח.

20/03/2016 | 03:06 | מאת: יובל

רציתי לשאול האם מותר להתקלח ולשטוף את הפצע? איפה שחתכו באיזור הקרסול?

שלום יובל! יש להמשיך בקיבוע הקרסול בקביעות עד לביקורת האורטופד המנתח. את הפצע יש לשטוף כל יום עם מים זורמים ולחבוש בהתאם להנחיות של המנתח. לגבי הנפיחות - מדובר בד"כ בתופעה זמנית בברכת החלמה מלאה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול