ניתוח דורבן -דעה של רופא מומחה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/11/2020 | 23:28 | מאת: משה

שלום התייעצתי עם רופא מרמבם על ניתוח זעיר אצלכם לדורבן -הוא נחשב לאחד המומחים הגדולים בארץ לכף רגל (ד"ר מלמד)-הוא אמר לי שממש לא כדאי לי לעשות ניתוח כזה כי אזור כף הרגל מרובה בעצבים וככניסתה כירוגית אפילו של אזמל בקוטר של מחט עלול לפגןע באיזה עצב לדבריו רק בהלל יפה מבצעים ניתוחים כאלו ועלי להמשיך בטיפולים שמרניים עד שהכאבים יחלפו

שלום משה! אני ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול ולקבל הסבר מקצועי מפורט. ייתכן שאתה לא הבנת את ההסבר של ד"ר מלמד. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול