.חושת שריפה לאחר ניתוח בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/11/2020 | 17:48 | מאת: יעל

אני אחרי ניתוח להארכת הפיבולה. כשישה שבועות אחרי.יש לי תחושת שריפה באצבעות הקרסול ובכריות האצבעות. כרגע מקבלת ליריקה. האם יש סיכוי שהמצב ישאר כך לתמיד? מה יכולה להיות הבעיה? מהרופאים אני מניחה שיש פגיעה עצבית האם כל פגיעה היא לתמיד? תודה

שלום יעל! ככל הנראה מדובר בפגיעה עצבית, לעתים לוקח שבועות מספר ( וגם לפעמים 3-4 חודשים ) עד שהמצב מסתדר. ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול ולפי הצורך גם נוירוכירורג. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול