כאבי רגליים............

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

29/10/2020 | 12:00 | מאת: ג

בת 46, רזה, בריאה לא מעשנת. בחצי שנה האחרונה התחילו כאבים באצבע שליד האגודל ברגל שמאל, אורטופד כללי ראה ברנטגן התחלה של ניוונים ואורטופד כף רגל חושב שאולי זה פרייברג ואמר שמתחיל לי תהליך כזה גם ברגל השנייה, אבל בה עדיין לא כואב לי אצבע מסוימת, הוא שלח לסיטי קרסול אך עדיין לא עשיתי. בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים בשתי הרגליים - בשוקיים ומעל הברך זה קורה כשאני עומדת על הרגליים יותר מחצי שעה זה כואב כל יום, שני האורטופדים המליצו על מדרסים אבל אני שומעת שישנם הרבה שרלטנים שמוכרים מדרסים מאד יקרים ושזה בסוף עוד עשה נזק ולכן אני מתעכבת עם זה. האם ניוונים בכף רגל גורמים לכאבים ברגליים? מדרסים ימנעו את הכאבים? האם עליי לעשות צילומים לשוקיים? לברכיים? לאיזור שמעל הברכיים? תודה

שלום רב! במידה ועולה חשד להתפתחות מחלת Freiberg - יש צורך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול ולשקול ביצוע בדיקת MRI לכף הרגל. בברכה

29/10/2020 | 17:25 | מאת: ג

אורטופד כף רגל שלח לסיטי כף הרגל, זה בסדר? והאם הכאבים בשוקיים ומעל הברך בנוסף לאצבע בכף הרגל זה בגלל שאני לא הולכת עם מדרסים?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול