קליקים בקרסול וכאבים בדריכה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/09/2020 | 22:35 | מאת: בת7

שלום, במשך שנים היו לי מידי פעם קליקים בקרסול. לאחרונה הם התרבו ומופיעים כמעט בכל צעד שאני עושה. הקליקים מלווים בכאב שמופיע בחלקה הקדמי החיצוני של כרית כף הרגל ( מתחת לאצבע השלישית עד החמישית) רק בזמן שאני הולכת או מניחה על כף הרגל משקל. קבעתי תור לאורתופד ב 29/9. האם אפשר לחוות דעה מה זה בלי להיות פיזית במרפאה? אני אשמח לשמוע השערות אם יש לך 😊 ניתן לקבוע תור טלפוני במכבי, אז אני מתלבטת אם התיאור יספיק או אם להגיע מרפאה פיזית. במידה ולא - האם עד התור מומלץ לא להפעיל את הרגל ? תודה מראש!

שלום רב! את זקוקה לבדיקת אורטופד , צריך להגיע למרפאה לצורך בדיקה פיזית. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול