כאבים עזים בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/08/2020 | 14:46 | מאת: צילה

שלום דוקטור, אני בת 55, סובלת מדלקת מפרקים בשם בכצט מגיל צעיר. בנוסף ״בורכתי״ בירושה מסבתי מבוהן קלובה וקשת גבוהה. בשנה האחרונה כאבים שהולכים ומתחזקים בכרית כף רגל ימין. זה התחיל מכאבים בהליכה ועכשיו גם בעמידה ושכיבה. אולי זה מטטרסלגיה ? אני עוסקת בהליכה וריצה על בסיס יומי. והכאב מקשה עלי מאוד ופוגע באיכות חיי. לפי בדיקות הדם הבכצט פעילה. איך יודעים מה מקור הכאב- מטטרסלגיה או דלקת מפרקים? מדרסים לצערי לא הועילו. מה אתה מציע? אשמח לעזרה. תודה - צילה

שלום צילה! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך בדיקה מעמיקה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול