כאבים בכף הרגל לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

07/07/2020 | 01:17 | מאת: רונית

ערב טוב, עברתי לפני 10 ימים ניתוח שחזור M1. כמו כן, יש לי שברים נוספים (אחד מהם בקרסול) שבהם לא נגעו בניתוח. כרגע אני עם סד גבס אחורי ואמורה להיות עם רגל מורמת כל היום. בימים האחרונים, כשאני הולכת לשירותים עם הליכון, אני סובלת מכאבים חזקים בכף הרגל. זה מתחיל כ-10-20 שניות לאחר הורדת הגבס ומרגיש כאילו כל הרגל מתנפחת ואני מרגישה גם כאב באזור התפרים. ברגע שאני מרימה את הרגל הכאב חולף. האם כאבים אלו נורמליים 10 ימים לאחר הניתוח? יש לי ביקורת אצל המנתח בעוד 5 ימים...

שלום רונית! מצב אותו תיארת הוא נורמלי לחלוטין ואכן נובע ככל הנראה מבצקת בכף הרגל הנגרמת בעת הורדת הרגל. תמשיכי במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. מאחל לך החלמה מלאה ומהירה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול