נימול בכף הרגל ואי נוחות בנעילת נעליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/06/2020 | 23:48 | מאת: אסף

אני סובל מכף רגל שמאל כבר בערך שנתיים, ניסיתי הכל, להחליף מדרסים, נעליים בכל המידות והרוחב האפשריות. אבל ניראלי שיש לי בעיה שאף אחד לא התייחס אליה והיא שהאצבעות כף רגל שלי עקומות (בייחוד בכף רגל שמאל, שם הבעיה). וחשבתי אולי לעשות ניתוח שם ליישור הבוהן, מה אתה חושב? ואיזה רופא עושה את הניתוחים האלה? תודה רבה!

שלום אסף! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול אשר יעשה אבחנה מדויקת וימליץ לך על דרכי המשך הטיפול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול