נקע במפרקים של גלילי האצבעות ושטף דם

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

20/06/2020 | 18:47 | מאת: רוני

לפני כשבועיים נפלתי ועיקמתי את כף הרגל, בצילום ראו כיפוף במפרקים של גלילי האצבעות 2-5. הרופא אמר שמדובר בנקע ושהקרע אינו קרע מלא אלא חלקי. יש לי כאבים בדריכה על הצד החיצוני של הרגל ושטף דם כחול-ירוק באיזור. הכאבים מורגשים בזמן הפעלת משקל על הצד החיצוני. מה משך זמן ההחלמה בדרך כלל והאם יש צורך בפיזיותרפיה?

שלום רוני! אני ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן וההחלמה תיקח שבועות מספר יהיה צורך בפיזיותרפיה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול