חבלה ברגל ע"י מלגזה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/06/2020 | 03:08 | מאת: ליטל

עברתי 2 צילומים ושללו שברים. שלחו אותי הביתה למנוחה והמליצו חבישה אלסתית. לא יכולה לדרוך על הרגל /להוזיז אצבעות קיים כאב נוראי במיוחד באיזור הרצועות כולל בצקת מצורפת תמונה. כאב עז במיוחד שאני עוברת למצב של עמידה (למרות שאני עם קביים) מה אפשר לעשות כדי להקל ולזרז החלמה?

שלום ליטל! יש מקום להגיע בהקדם לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויש לך פגיעה משמעותית אשר לא זוהתה בצלומי רנטגן וצריך להמשיך בבירור הדמייתי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול