כאבים חזקים בקרסול לאחר 5 שנים שלאחר החלפת קרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/03/2020 | 17:46 | מאת: עופר

כיום נמצא כ 5 שני ם לאחר ניתוח החלפת בקרסול. עבודתי כרוכה בהליכה מרובה. סובל מאוד מכאבים. הומלץ לי על ידי ואורטופד כף רגל וקרול על ניתוח הוצאת פלסטינה וקיבוע בקרסול. אשמח לקבל את המלצתם.

שלום עופר! לצערנו הרב ניתוח החלפת קרסול מחזיק תקופה קצובה ואחרי מספר שנים מתחיל תהליך התרופפות המשתל, במיוחד באנשים שיש בהם עומס מאמצים על הרגל. הפתרון הוא אכן ביצוע ניתוח קיבוע קרסול ( ניתוח TibioTalar Fusion ) התוצאות הן בד"כ טובות ונותנות פתרון לטווח ארוך. בברכה

10/03/2020 | 21:54 | מאת: עופר

האם כדאי לבצע ניתוח חוזר של החלפת בקרסול וכיצד מתפקד אדם לאחר ריבוע? האם זה נכון שההליכה היא מוזרה והתנועה היא דרך הברך ?

22/04/2020 | 21:31 | מאת: שוב אני

לאחר בדיקת ct של הקרסול נמצא אוסטאופיט גדול בחלק האחורי הלטרלי של המלאולוס הלטרלי. קיים זיז גרמי גדול באספקט אחורי של הטיביה. כאבים חזקים לאחר החלפת קרסול. אשמח לקבל את דעתך.

מנהלי פורום כף רגל וקרסול