כאב בפרק כף רגל ימין למשך מספר ימים כאשר ולאחר שמשחק כדורגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/02/2020 | 10:15 | מאת: נח

מדי פעם נוהג לשחק כדורגל בעת המשחק ולמשך מספר ימים לאחר מכן חש כאב חזק בפרק כף רגל ימין בעיקר בחלק הקדמי. נשלחתי לצילום רנטגן ונבדקתי ע''י אורטופד. הצילום נמצא תקין והאורטופד הנחה לחזור במידה והכאב ממשיך. באיזה כיוון ממליץ להמשיך הבירור..אולטרסאונד?,mri ?...פיזיוטרפיה?

שלום נח! ממליץ לך להימנע מכל הפעלה מאומצת של הרגל למשך שבועיים לפחות. רוב הסיכויים שהכאבים יעברו. אין בשלב זה צורך בבירור נרחב בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול