נקעים חוזרים בקרסול וקרע ברצועות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/02/2020 | 17:29 | מאת: אור

היה לי נקעים חוזרים שהייתי שחקן כדורסל והחמירו בצבא במסעות ושירות קרבי שאני עדיין נמצא בו. מצאו לי קרע מלא ב ATFL קרע חלקי ב CFL עוד קרע חלקי של הרנטיקולום העליון אי יציבות קדמית אחורית ניכרת בקרסול ימין ופתיחה ליטרלית של 10 מעלות בקרסול ימין הבנתי מרופא אחד שהמצב חמור ומרופא צבאי שני טוען שהמצב בסדר צריך רק פיזיותרפיה אין צורך במנוחה או הקלות בפעילות פיזית ושהכל בסדר זה לא כזה נורא. האם יש לי מה לבטוח בדברים שלו?

שלום אור! לפי תיאורך קיימת פגיעה משמעותית שמצריכה הורדת פרופיל! בכל מקרה יש מקום להמשך טיפול אורטופד כף רגל וקרסול! בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול