שבר כף רגל שמאל מסרק 5

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/01/2020 | 21:13 | מאת: דורית

שלום רב, נפלתי והתעקמו לי הרגליים בכביש עם בור ב 28.7..19 , רק לאחר 24 שעות ניגשתי לאורטופד לאחר צילום שבר במסרק 5 רגל שמאל , גבס כחודש וחצי ולאחר מכן כחודש עם מגף אורטופדית. היום אני הולכת רק עם נעליים שטוחות או נעלי ספורט עקב כאבים ברגל, הרגשה של נמלים בכף הרגל ובאצבעות, מתעוררת בלילה מכאבים מעל כף הרגל לכיוון צד שמאל , בצילום רשום חדש ל FLAT FOOT ואוסטאופניה בכל העצמות הכלולות בצילום, אשמח להמלצות להמשך טיפול, תודה

שלום דורית! ההמלצה היא להגיע לאורטופד כף רגל וקרסול בהקדם לצורך המשך הטיפול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול