מה זה עצב סיאטי והאם יש קשר לאישיאס.

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/01/2020 | 22:16 | מאת: מיקי

מזה חודשיים יש לי באבים שמתחילים מכף הרגל ועד לירך. האורטופד אמר לי כי חוליה 04 לוחצת על העצב. האם זה העצב הסיאטי ? בעצם מה זה עצב סיאטי והאם יש כאן קשר לאישיאס? כיצד ניתן לטפל בזה.

שלום מיקי! במידה ומדובר בכאבים ממקור עמוד השדרה - אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד מומחה בתחום. עצב סיאטי הוא למעשה מקלעת עצבים שבאים מעמוד השדרה ומעצבבים את הרגל. סיאטיקה ( כאב ממקור עצב סיאטי ) אינה שווה ערך לאישיאס. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול